Om forløbet

Vi assisterer med alt det praktiske.

1.

Hvis du er under 18 år:

Er du under 18 år gammel, skal dine forældre godkende forløbet ved køreprøvebooking.dk – Dette udføres senest 2 uger efter holdstart. Du må starte i teoriundervisningen 3 måneder inden du fylder 17 år. Har du eller dine forældre spørgsmål til de nye regler i kørekortbekendtgørelsen, er I velkomne til at kontakte os. Er du over 18 år gammel, kræves ingen samtykkeerklæring fra dine forældre.

2.

Lægeattest:

Der skal indleveres en lægeattest hos os, hvor du bestiller tid ved din egen læge og betaler gebyret som typisk koster omkring 500 kr. Medbring meget gerne i en lukket kuvert af hensyn til GDPR. Attesten afleveres hos os senest 2 uger efter holdstart. Det er en god idé at bestille tid hos lægen i tide, da der kan være længere ventetid i perioder.

3.

Førstehjælpskursus:

Hvis du er førstegangserhverver af kørekort, skal du have undervisning i færdselsrelateret førstehjælpskursus inden køreprøven. Der er ingen fast deadlines, men det er en god idé at arrangere det i god tid. Er du derimod generhverver af kørekort, kræves ingen førstehjælpskursus. Såfremt du har behov for hjælp til at finde et førstehjælpskursus, henviser vi gerne.

For at opsummere

Du behøver ikke printe diverse dokumenter og ansøgninger ud. Vi hjælper til, samt afleverer de nødvendige dokumenter hos borgerservice – så du slipper for denne bekymring. Udover din køreundervisning, skal vi have styr på flg.:

• Ansøgning til kørekort (P23)
• Samtykkeerklæring (u.18 år) 
• Lægeattest afleveres hos os i en lukket kuvert
• Pasfoto (Vi har mulighed for at assistere)
• Færdselsrelateret førstehjælpskursus